ONDERHOUDSAVONDEN 2020

Net als voorgaande jaren organiseert Vriezema Race & ATB Repair een aantal onderhoudsavonden in 2020. Tijdens deze avond kun je onder het genot van een hapje en drank de fijne kneepjes van het onderhoud leren kennen, ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om technische vragen te stellen.

Op korte termijn zullen de nieuwe datums bekend worden gemaakt voor 2020, heeft u vooraf al vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Wie zijn wij

“TransAtlas Bike” biedt een zeer gevarieerd aanbod aan mountainbikereizen naar diverse unieke bestemmingen. In samenwerking met lokale partners en ervaren mountainbike reisleiders bieden wij een gevarieerd programma aan met mountainbikevakanties door indrukwekkende berglandschappen, oasen, woestijnen en jungle. Vraag tijdens de informatieavond naar ons uitgebreide reisaanbod!  Onze mountainbikevakanties zijn niet alleen landschappelijk afwisselend, maar ook qua niveau en techniek. TransAtlas Bike Biedt reizen aan voor zowel de toerrijders als goed getrainde technische bikers.

Meer informatie over het reisaanbod kunt u vinden op https://www.transatlasbike.com/

Vriezema Race & ATB Repair is specialist op het gebied van mountainbikes en mountainbike onderdelen in alle soorten en maten. Met passie, kennis en vakmanschap voor de “fiets” is Vriezema Race & ATB Repair opgericht in 2017 door Maurice Vriezema. Met regelmaat neemt hij nog steeds deel aan marathons in binnen- en buitenland en weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat de fiets goed moet worden afgesteld om het maximale eruit te halen. Tijdens de informatieavond neemt Maurice u mee naar de technische kant van de fiets om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid op reis gaat met de juiste materialen. Tevens zal hij al u vragen beantwoorden en de nodige adviezen geven.

Meer informatie over kunt u vinden op https://www.race-atbrepair.nl

Contact opnemen?