ONDERHOUDSAVONDEN 2023

Net als voorgaande jaren organiseert Vriezema Race & ATB Repair een aantal onderhoudsavonden in 2023. Tijdens deze avond kun je onder het genot van een hapje en drankje de fijne kneepjes van het onderhoud leren kennen. Tevens heb je de mogelijkheid om technische vragen te stellen.

Er zijn op dit moment nog geen avonden ingepland. Zodra e.e.a. bekend is ben je van harte welkom. Heb je hiervoor interesse dan kun je dat in een mailtje aangeven en krijg je bericht zodra de data bekend zijn.

Heb je vooraf vragen dan kun je contact met me opnemen.

WAT IS TRANSATLAS BIKE

“TransAtlas Bike” biedt een zeer gevarieerd aanbod aan mountainbikereizen naar diverse unieke bestemmingen. In samenwerking met lokale partners en ervaren mountainbike reisleiders bieden zij een gevarieerd programma aan met mountainbikevakanties door indrukwekkende berglandschappen, oasen, woestijnen en jungle. Vraag tijdens de informatieavond naar het uitgebreide reisaanbod!  De mountainbikevakanties zijn niet alleen landschappelijk afwisselend, maar ook qua niveau en techniek. TransAtlas Bike biedt reizen aan voor zowel de toerrijders als goed getrainde technische bikers.

Meer informatie over het reisaanbod kunt u vinden op website van TransAtlas Bike.

Vriezema Race & ATB Repair is specialist op het gebied van mountainbikes en -onderdelen in alle soorten en maten. Met regelmaat neem ik nog steeds deel aan marathons in binnen- en buitenland en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat de fiets goed moet worden afgesteld om het maximale eruit te halen. Tijdens de informatieavond neem ik je graag mee in het technische aspect van de fiets om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat met de juiste materialen en onderhoudsmiddelen. Tevens kan ik tijdens die informatieavonden alle vragen beantwoorden en de nodige adviezen geven. Hopelijk tot dan!

TOUR- EN FIETSTOCHTEN

Vriezema Race en ATB Repair is sponsor van de Haaksbergse Toer- en Fietsclub aan Geukerdijk 107 te Haaksbergen een volwassen vereniging met bijna 500 enthousiaste leden. Kijk voor mogelijkheden en trainingstijden op de website van de club.

Contact opnemen?