VOOR AL UW ONDERHOUD EN SERVICE OP MAAT TEGEN EEN ZEER SCHERP TARIEF

Volg een handmatig toegevoegde link

UW FIETS VAKKUNDIG GEREPAREERD

Vriezema Race & ATB Repair is gevestigd aan de Midzomerweg 29 in Enschede en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van sportfietsen, e-bikes en trekking fietsen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende vragen betreffende onderhoud aan uw fiets.

Naast deze diensten bouw ik wekelijks op ambachtelijke wijze wielen voor verschillende fietsen en heb ik de kennis en kunde in huis om maatwerk aan te bieden.

Omdat wij door middel van bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en gereedschappen kunnen wij ieder probleem oplossen zodat u weer met plezier op de fiets stapt. Uw fiets wordt deskundig bekeken en gerepareerd tegen een scherp tarief.

Onze haal- en brengservice geldt voor alle wijken van Enschede alsmede voor de grenstreken.

zijn wij bekend in het centrum van Enschede onder andere Boddenkamp, De Bothoven, ’t Getfert, Horstlanden-Veltkamp, Laares en Het Zeggelt zijn wijken waar wij als specialist voor de fiets met regelmaat fietsen ophalen en weer terugbrengen.

Daarnaast komen wij ook vaak in onderstaande stadsdelen om u fiets op te halen en weer terug te brengen, o.a in Bolhaar, Deppenbroek, Mekkelholt, Roombeek, Twekkelerveld en de Campus UT, Dolphia, De Eschmarke, Hogeland, ’t Ribbelt, Stokhorst, Varvik, Velve-Lindenhof en Wooldrik.

Als fietsspecialist in Enschede zijn ook klanten uit Boswinkel, Pathmos,  Ruwenbos, Stadsveld, ’t Zwering, Helmerhoek, Stroinkslanden,Glanebrug, Haaksbergen en Wesselerbrink welkom bij ons in de werkplaats voor reparaties. Omdat wij vlakbij Duitsland gevestigd zijn halen en brengen wij ook fietsen in de grensstreken.

Vriezema Race en ATB Repair is tevens sponsor van de Haaksbergse Toer- en Fietsclub die wekelijks zijn rondjes rijdt op de Geukerdijk 107 te Haaksbergen. Trainingstijden van de club kunt u hier vinden :  https://www.htfc.nl/clubinfo/training_mtb.htm

© 2021 Vriezema Race & ATB Repair. Gemaakt door Cees & Co . Beheer CO-ORDINATE
Contact opnemen?