ONDERHOUD EN REPARATIE OP MAAT

Vriezema Race & ATB Repair heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van sportfietsen,  racefietsen, e-bikes en trekking fietsen. Je kunt bij mij terecht voor alle voorkomende vragen.

Jouw fiets wordt deskundig bekeken en gerepareerd tegen een scherp tarief.

Tevens zijn er ook zeer aantrekkelijke onderhoudspakketten voor de diverse soorten fietsen. Kijk hier verder op deze pagina.

Ik ben onafhankelijk reparateur en werkt uitsluitend met hoogwaardige onderdelen, materialen van gerenommeerde merken en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit zodat je het maximale uit jouw fiets kunt halen. Voor het uitlezen van de elektrische fiets beschik ik over de nieuwste apparatuur.

Naast onderhoud en reparatie ben ik ook specialist op het gebied van voorvork en demper revisie.

Een andere specialiteit van mij is het op ambachtelijke wijze bouwen van wielen voor verschillende fietsen en heb ik de kennis en kunde in huis om maatwerk aan te bieden.

Door middel van bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken, gereedschappen en onderhoudsproducten en kan ieder probleem oplossen zodat je weer met plezier op de fiets stapt.

HAAL- en BRENGSERVICE

Kun je jouw fiets niet brengen, of ophalen, voor onderhoud of reparatie dan kun je gebruik maken van de handige Haal- en Brengservice van Vriezema Race & ATB Repair.  Datum en tijdstip wordt in overleg met jou afgesproken.

Binnen de gemeente Enschede wordt hiervoor een een kleine vergoeding van € 19,00 gerekend. Buiten de gemeente Enschede kan jouw fiets ook opgehaald of weggebracht worden. In onderling overleg wordt hierover een vergoeding afgesproken. Dit geldt ook voor het grensgebied in Duitsland.

ONDERHOUDSAVONDEN 2021 MET EEN HAPJE EN DRANKJE

© 2022 Vriezema Race & ATB Repair. | Beheer CO-ORDINATE |
Contact opnemen?