VOOR AL UW ONDERHOUD EN SERVICE OP MAAT TEGEN EEN ZEER SCHERP TARIEF

Volg een handmatig toegevoegde link

UW FIETS VAKKUNDIG GEREPAREERD

Vriezema Race & ATB Repair is gevestigd op de Midzomerweg 29 in Enschede en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van sportfietsen, E-bikes en Trekking fietsen. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende vragen en onderhoudswerkzaamheden aan u fiets, onder andere lekke banden, kapotte verlichting, niet functionerende remkabels en versnellingskabels, vervangen van binnen- en buitenbanden, repareren of vervangen van wielen, pedalen, kettingen, remmen en nog veel meer. Naast deze diensten bouw ik wekelijks wielen voor verschillende fietsen op ambachtelijke wijze en heb ik de kennis en kunde in huis om maatwerk aan te bieden.

 Omdat wij door middel van bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en gereedschappen kunnen wij ieder probleem oplossen zodat u weer met “plezier” op de fiets stapt. Uw fiets wordt deskundig bekeken en gerepareerd tegen een scherp tarief.

Door onze haal en brengservice zijn wij bekend in het centrum van Enschede onder andere Boddenkamp, De Bothoven, ’t Getfert, Horstlanden-Veltkamp, Laares en Het Zeggelt zijn wijken waar wij als specialist voor de fiets met regelmaat fietsen ophalen en weer terugbrengen.

Daarnaast komen wij ook vaak in onderstaande stadsdelen om u fiets op te halen en weer terug te brengen, o.a in Bolhaar, Deppenbroek, Mekkelholt, Roombeek, Twekkelerveld en de Campus UT, Dolphia, De Eschmarke, Hogeland, ’t Ribbelt, Stokhorst, Varvik, Velve-Lindenhof en Wooldrik.

Als fietsspecialist in Enschede zijn ook klanten uit Boswinkel, Pathmos,  Ruwenbos, Stadsveld, ’t Zwering, Helmerhoek, Stroinkslanden,Glanebrug, Haaksbergen en Wesselerbrink welkom bij ons in de werkplaats voor reparaties. Omdat wij vlakbij Duitsland gevestigd zijn halen en brengen wij ook fietsen in de grensstreken.

Staat uw plaatsnaam er niet bij en wilt u gebruik maken van onze diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vriezema Race en ATB Repair is tevens sponsor van de Haaksbergse Toer- en Fietsclub die wekelijks zijn rondjes rijdt op de Geukerdijk 107 te Haaksbergen. Trainingstijden van de club kunt u hier vinden :  https://www.htfc.nl/clubinfo/training_mtb.htm indien u vragen heeft over reparaties dan kunt u ons direct benaderen.

Contact opnemen?