DIT BEN IK

Met passie, kennis en vakmanschap voor de fiets is Vriezema Race & ATB Repair opgericht in 2017 door mij : Maurice Vriezema.

Op 20-jarige leeftijd ben ik zelf met mountainbiken begonnen wat in een korte tijd uitgroeide tot mijn grote passie. Met regelmaat neem ik nog steeds deel aan marathons in binnen- en buitenland en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat de fiets goed moet worden afgesteld om het maximale eruit te halen.

Een uit de hand gelopen hobby die, na het werken in verschillende fietsenwinkels, inmiddels plaats heeft gemaakt voor een nieuwe werkplaatslocatie aan de Mercuriusstraat 21 in Enschede waar dagelijks wordt gewerkt aan reparaties en onderhoud van racefietsen, ATB- en MTB fietsen, sportfietsen, e-bikes en high-end stadsfietsen,

Naast deze werkzaamheden ben ik ook specialist op het gebied van voorvork en demper revisie en het op ambachtelijke wijze bouwen van wielen (carbon wielen en aluminium wielen) voor diverse soorten fietsen.

Vriezema Race & ATB Repair is onafhankelijk reparateur en werkt uitsluitend met hoogwaardige onderdelen, materialen van gerenommeerde merken en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit zodat je het maximale uit jouw fiets kunt halen.

Door regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat ik je te allen tijden een professioneel en passend advies kan geven.

Mijn missie: Tevreden klanten die met een blij gevoel weer op de fiets stappen.

Indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden van mijn dienstverlening, meer wilt weten over de handige haal- en brengservice of een onderhoudsafspraak wilt maken, dan kun je contact met mij opnemen.

Tot ziens.

Maurice Vriezema

Contact opnemen?