NEEM CONTACT

MET MIJ OP

Indien je vragen hebt of informatie wenst over mijn dienstverlening dan kun je contact opnemen via het contactformulier.

Ik geef je altijd binnen 1 werkdag antwoord.

Bellen, mailen of WhatsAppen kan natuurlijk ook.

(Maurice) Vriezema Race & ATB Repair

Mercuriusstaat 21
7521 WP Enschede

+31(0)645643339
info@race-atbrepair.nl

Reviews

Een echte liefhebber die er alles aan zal doen om je fiets zo goed mogelijk af te leveren. Vriendelijk en deskundig – een echte vakman.

7 weken geleden stapte ik op aanraden van een vriend van me de shop van Maurice binnen om mijn fiets te voorzien van de broodnodige upgrades & onderhoud acties, de opgeruimdheid en schone werkplaats sprongen direct in het oog.

Maurice heeft een ongelofelijke drive en passie voor zijn vak, dat bleek uit de gesprekken over de mogelijkheden om mijn trekking fiets naar de next level te tillen. Ik kreeg no-nonsense adviezen over, wat ik gelet op mijn wensen en eisen het beste kon nemen (heel prettig). Ben gedurende het hele proces keurig op de hoogte gehouden van de progressie van ons “project”.

Ik mocht gisteren 12-6 de fiets eindelijk weer in ontvangst nemen, gewoon wauw ! Dit na de eerste 45 km als testrit ! De fiets is een stuk speelser en sportiever geworden qua weggedrag / contact, door de fiks verbeterde stijfheid van de gekozen combinatie van DT swiss velgen en sapim spaken, naast dat de rohloffnaaf een spoelbeurt heeft gekregen is de fiets ervaring daardoor nu compleet. Als slotstuk is mijn fiets voorzien van Magura schijfrem systeem. Had ik dit alles maar de spreekwoordelijke veel eerder gedaan.

Dankjewel meneer Vriezema, een warme aanbeveling voor mensen die de combinatie van kwaliteit en prijs op waarde kunnen schatten.

Maurice heeft uitgebreid de tijd genomen om met mij de staat en kostenplaatje van reparatie en onderhoud van mijn MTB door te nemen. Na goed advies en informatie bij hem een nieuwe aangeschaft. Niet duurder dan de internet shop maar wel met kleine extra’s en veel persoonlijke aandacht. Deze is keurig gemonteerd en afgesteld afgeleverd. Top bedrijf!

Maurice is een vakman die weet waar hij over praat! Recht voor z’n raap, maar daardoor weet je wel wat je aan elkaar hebt. Mijn mountainbike heeft hij laatst een grote beurt gegeven en fietst weer top! Ook mijn racefiets komt sindskort bij hem. Ik ben erg tevreden over de persoonlijke serviceπŸ‘. Houd dit vast Maurice πŸ’ͺ

Wil je je racefiets/ATB echt een kwaliteit servicebeurt geven dan moet je Maurice bellen. De fiets wordt gehaald en als nieuwe weer teruggebracht.
Goede en eerlijke communicatie, echt top.

Als hobbysportfietser fiets je op behoorlijk duur materiaal en is het belangrijk dat dit materiaal in goede conditie is. Omdat ik weinig vertrouwen in ‘grote ketens’ heb als het gaat om het begrijpen en handelen naar het belang van de klant ben ik op zoek gegaan naar een fietsenmaker met hart voor de sport.

In deze zoektocht ben ik bij Maurice uitgekomen. Hij heeft de dempers van mijn mountainbike laten reviseren en zag hier al meteen wat eenvoudige, maar fijne verbeteringen aan mijn fiets. Maurice heeft me gedurende de reparatie netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en gaat echt net even dat stapje verder. Ik wordt daar blij van.

Zoek je een no-nonsense fietsenmaker waar de passie vanaf spat, met een schone werkruimte en goede koffie, dan zou ik zeker eens bij Maurice langs gaan. Ik ben zeker van plan om vaker terug te komen!

Laat mijn fiets nu meer dan 2 jaar maken door Maurice en ben telkens weer zeer tevreden bedankt Maurice top.

Na goed advies een prachtige e-bike aangeschaft. Heerlijk soepel en comfortabel fietsen. Laat het mooie weer maar komen!
En als er iets is met de fiets weet ik dat ik hier de service krijg die de fiets nodig heeft.

Deze week mijn fiets weer opgehaald nadat Maurice de remmen had gereviseerd. Ook de versnelling even nagekeken. Vanmorgen een route gefietst, en ik moet zeggen dat ik blij verrast was. De remmen zijn weer helemaal super, en ook de versnelling is nog beter dan voorheen. Fiets is weer als nieuw.
Maurice bedankt!

Een specialist op het gebied van fietsen, ik zou iedereen in en om Enschede heen deze fietsenmaker aanraden.

Onze ietwat verouderde E-bike hier laten nakijken. Op advies van Maurice bijna de hele fiets laten reviseren. Onderhouds pakket erbij. De E-bike kwam terug als in bijna Nieuwstaat.
Zeer vakkundig gedaan. Zeker de moeite waard om uw fiets hier heen te brengen.
Bedankt Maurice….

ATB wiel opnieuw later spaken. Maurice is heel precies. Dus de juiste man voor de gevoelige klussen aan je fiets zoals spaken en fietsafstelling. Daarnaast werkt hij netjes en schoon. Ooit een fietsenmaker tussen de fietsbeurten door de vloer zien stofzuigen? Ik wel :-). Maar zoals je iets doet, zo doe je alles. Dus vandaar netjes en schoon.

Oude Shimano slx 3×10 groep vervangen door een Sram NX Eagle 1×12 groep. Prima advies gehad en deskundige afstelling van de complete groep. Erg blij met het resultaat. Vandaag even getest op de Mtb route van het Hulsbeek Oldenzaal. Voldoende bereik op rechte stukken en de korte klimmetjes. Op naar vele clinic kilometers. Maurice bedankt voor je advies en vakmanschap πŸ‘πŸ» #mtb #sram #noaberbuitensport

Erg goed onderhoud verricht aan de racefiets. De fiets kwam als nieuw weer terug. Alle kraakjes zijn verdwenen. Daarbij perfecte service, flexibel en snel!

Mijn singlespeed fiets hier laten repareren en gelijk een beurt laten geven. Fiets werd gratis opgehaald en teruggebracht. Kreeg advies van iemand die verstand had van fietsen en kon bij aflevering gewoon pinnen. Volgend jaar laat ik mijn fiets hier zeker weer “zomerready” maken. Top!

Mijn fiets is zeer vakkundig en goed gerepareerd.
Zeer aan te bevelen.
Levert goede kwaliteit
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Fantastisch geholpen met de aanschaf van een nieuwe MTB. Persoonlijk en professioneel advies van iemand die duidelijk verstand van zaken heeft. Ook mijn oude MTB is super mooi gereviseerd en verkoopklaar gemaakt. Maurice werkt precies en gaat voor kwaliteit.

Wij hebben 2 fietsen laten repareren zeer correct en netjes gedaan cijfer 8
Inmiddels 2 nieuwe e-bike fietsen gekocht en wij zijn zeer tevreden incl. de service die geleverd wordt.
En is bovenmatig precies in zijn werk.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
Β© 2022 Vriezema Race & ATB Repair. | Beheer CO-ORDINATE |
Contact opnemen?