ONDERHOUDSPRODUCTEN

Vriezema Race & ATB Repair heeft een uitgebreide lijn met onderhoudsproducten van hoge kwaliteit. Met deze middelen houd je je fiets in perfecte conditie. De verpakkingen bevatten geen drijfgas maar werken op 100% lucht. De middelen zijn bovendien biologisch afbreekbaar. Alle producten hebben een duidelijke gebruiksaanwijzing op de verpakking en wil je nog meer details weten dan kan ik je een uitgebreid productinformatieblad mailen.

WIL JE BESTELLEN?

Geef dan jouw bestelling aan mij door, betaal op tijd en ik zorg dat het binnen twee werkdagen wordt thuisbezorgd.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (circa € 7,50 per zending)

Vriezema Race & ATB Repair Onderhoudspasta

MONTAGEPASTA

Productomschrijving

Montagepasta (Assembly Paste) is een op plantaardige olie gebaseerde, universeel toepasbare antivreet- en montagepasta met hoogwaardige smerende eigenschappen. Montagepasta is metaalvrij en verrijkt met natuurlijke keramische deeltjes.

Toepassing

Te gebruiken voor assemblagetoepassingen zoals schroefdraadverbindingen, wentel- en glijlagers, remdelen, pasranden enz.

Eigenschappen

Uitstekende hechtende en smerende eigenschappen, houdt schroefdraadverbindingen gangbaar, vochtwerend, beschermt tegen slijtage en corrosie, bestand tegen hoge temperaturen, 100% biologisch afbreekbaar.

Per flacon à 200 ml   € 13,20

Vriezema Race & ATB Repair Kogellagervet

KOGELLAGERVET

Productomschrijving

Kogellagervet (Bearing Grease) is een op plantaardige olie gebaseerde hoogwaardig universeel lagervet waar speciale biologisch afbreekbare additieven zijn toegevoegd. Daarnaast beschermt de toevoeging van deze additieven de ingevette delen tegen stotende belastingen.

Toepassing

Kogellagervet is uitstekend geschikt voor de smering en bescherming van alle soorten kogellagers, rollagers en glijlagers.

Eigenschappen

Goede hechting op metaal, laag wrijvingscoëfficiënt, beschermt tegen stotende belastingen, goede anti-corrosie eigenschappen, waterbestendig.

Per flacon à 200 ml   € 15,95

Vriezema Race & ATB Repair Kettingolie

KETTINGOLIE

Productomschrijving

Kettingolie (Chain Lubricant) is een op plantaardige olie gebaseerde, universele kettingolie. Door toevoeging van een speciaal additievenpakket is deze kettingolie zeer geschikt voor de smering en de bescherming van fietskettingen. Kettingolie heeft een goede kruipwerking en is vochtverdringend en corrosiewerend.

Toepassing

Uitstekend te gebruiken voor de smering en bescherming van fietskettingen, MTB-kettingen, derailleurkettingen bromfietskettingen, enz.

Eigenschappen

100% biologisch afbreekbaar, uitmuntende smerende en beschermende werking, goede kruipwerking en vochtverdrijvend.

Per flacon à 200 ml   € 12,75

Vriezema Race & ATB Repair Kettingwax

KETTING WAX

Productomschrijving

Ketting wax (Chain Wax) is een biologisch afbreekbare wax voor kettingen. Ketting wax bestaat uit een plantaardige emulsie van wax in water voor een langdurige smering en soepel schakelen. Dit is het alternatief voor de gangbare kettingoliën en wassen. Hecht geen vuil en/of stof aan en werkt vochtverdrijvend.

Toepassing

Uitstekend te gebruiken voor de smering en bescherming van fietskettingen, MTB-kettingen, derailleurkettingen, bromfietskettingen.

Eigenschappen

100% biologisch afbreekbaar, uitmuntende smerende en beschermende werking, vochtverdrijvend, soepel schakelen.

Per flacon à 200 ml   € 15,80

Vriezema Race & Repair Multi Smeermiddel

MULTI SPRAY

Productomschrijving

Multifunctioneel smeermiddel (Multi Spray) is een op plantaardige olie gebaseerde, multifunctioneel smeermiddel. Dit middel heeft een zeer goede kruipwerking,  voorkomt corrosie, smeert, reinigt, verdringt vocht en maakt vastzittende onderdelen los. 100% biologisch afbreekbaar zonder verlies van resultaat.

Toepassing

Uitstekend te gebruiken voor het onderhouden, smeren en beschermen van staalkabels, kettingen, scharnieren, gereedschappen enz.

Eigenschappen

100% biologisch afbreekbaar, uitmuntende smerende en beschermende werking, goede kruipwerking en vochtverdrijvend. Maakt vastzittende delen weer los.

Per flacon à 200 ml   € 13,20

Vriezema Race & ATB Repair Ontvetter

ONTVETTER

Productomschrijving

Ontvetter (Power Cleaner) is een zeer krachtige ontvetter voor het verwijderen van vet en olie van onder andere kettingen, tandwielen, remschijven en overige remdelen.

Eigenschappen

Krachtige ontvetter, op basis van natuurlijke componenten, 100% biologisch afbreekbaar.

Gebruiksaanwijzing

De onderdelen, afhankelijk van de vervuilingsgraad, inspuiten en 5 minuten laten inwerken. Vervolgens de vervuiling verwijderen met een borstel en afspoelen met water.

Per flacon à 200 ml   €  9,50

Per flacon à 5 liter.   € 66,00

Vriezema Race & ATB Repair Reiniger

REINIGER

Productomschrijving

Reiniger (Soft Cleaner) is een sneldrogende gebaseerde universele reiniger waar speciale biologisch afbreekbare additieven zijn toegevoegd. Deze reiniger is ontwikkeld om hardnekkige vervuiling zoals modder, olie en andere dagelijkse vervuilingen van uw fiets, racefiets,  mountainbike, enz. te verwijderen.

Eigenschappen

100% biologisch afbreekbaar, tast oppervlakken niet aan, laat een beschermende laag achter, krachtige schuimwerking.

Gebruiksaanwijzing

De fiets, racefiets of mountainbike afhankelijk van de vervuilingsgraad in spuiten en 2 tot 10 minuten laten inwerken. Vervolgens de vervuiling verwijderen met een borstel en afspoelen met water en eventueel drogen maken met een absorberende doek.

Per flacon à 200 ml   €   9,40

Per flacon à 5 liter.    € 66,00

Contact opnemen?