DIT BEN IK

Met passie, kennis en vakmanschap voor de fiets is Vriezema Race & ATB Repair opgericht in 2017 door mij : Maurice Vriezema.

Op 20-jarige leeftijd ben ik zelf met mountainbiken begonnen wat in een korte tijd uitgroeide tot mijn grote passie. Met regelmaat neem ik nog steeds deel aan marathons in binnen- en buitenland en weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat de fiets goed moet worden afgesteld om het maximale eruit te halen.

Een uit de hand gelopen hobby die na het werken in verschillende fietsenwinkels in de schuur van mijn achtertuin begon, heeft inmiddels plaats gemaakt voor een nieuwe locatie aan de Midzomerweg 29 in Enschede waar dagelijks wordt gewerkt aan reparaties en onderhoud van sportfietsen, e-bikes en high-end stadsfietsen.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook specialist op het gebied van voorvork en demper revisie.

Vriezema Race & ATB Repair is onafhankelijk reparateur en werkt uitsluitend met hoogwaardige onderdelen en materialen zodat u het maximale uit uw fiets kunt halen en u net dat beetje extra geeft.

Door de regelmatige bijscholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat ik u ten alle tijden een passend advies kan geven.

Vriezema Race & ATB Repair biedt verschillende diensten om optimaal te kunnen genieten van uw sportfiets, e-bike of stadsfiets.

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden van onze dienstverlening, meer wilt weten van onze haal- en brengservice of over de verschillende serviceabonnementen  dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maurice Vriezema

© 2021 Vriezema Race & ATB Repair. Gemaakt door Cees & Co . Beheer CO-ORDINATE
Contact opnemen?