ELEKTRISCHE FIETSEN ONDERHOUD

ONDERHOUDSPAKKET ELEKTRISCHE FIETS

Vriezema Race en ATB Repair is ook de specialist op het gebied van e-bikes. Door op de juiste manier de fiets uit te lezen kan ik aangeven waar het probleem zit om vervolgens samen met jou de oplossing te bespreken.

Ik ben onafhankelijk reparateur en werkt uitsluitend met hoogwaardige onderdelen, materialen van gerenommeerde merken en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit zodat je het maximale uit jouw fiets kunt halen. Voor het uitlezen van de elektrische fiets beschik ik over de nieuwste apparatuur.

Voor een probleemdiagnose van een e-bike vraag ik een vergoeding van € 75,00.

Je kunt kiezen uit de onderhoudsbeurten goud, zilver en brons.

Tarieven van de onderhoudsbeurten zijn exclusief onderdelen en materialen. Bij achterstallig onderhoud vervallen de prijzen van het onderhoudspakket. De tarieven om de fiets op te knappen zal ik dan vooraf met jou overleggen.

Kun je jouw fiets niet brengen, of ophalen, voor onderhoud of reparatie dan kun je gebruik maken van de handige Haal- en Brengservice van Vriezema Race & ATB Repair.  Datum en tijdstip wordt in overleg met jou afgesproken.

Binnen de gemeente Enschede wordt hiervoor een een kleine vergoeding van € 19,00 gerekend. Buiten de gemeente Enschede kan jouw fiets ook opgehaald of weggebracht worden. In onderling overleg wordt hierover een vergoeding afgesproken. Dit geldt ook voor het grensgebied in Duitsland.

© 2021 Vriezema Race & ATB Repair. | Gemaakt door Cees & Co | Beheer CO-ORDINATE |
Contact opnemen?